Menu

Facilități

Alimentație

Mesele la Şcoala Aletheea sunt o încântare a simțurilor. Toate mesele sunt servite în cantina şcolii, unde elevii şi profesorii mănâncă împreună şi vorbesc, confirmând că experiența are şi rol social şi de relaxare, pe lângă cel funcțional.

Ne mândrim cu facilitățile oferite de bucătăria şi de cantina şcolii, echipate la cele mai înalte standarde. Oferim un program de masă personalizat, ce include meniuri consistente şi gustoase, care să satisfacă nevoia unei diete sănătoase şi echilibrate, prevăzute, din când în când, cu câte un răsfăț, pentru ca mintea şi corpul să fie în cea mai bună formă!

Serviciul de transport

Serviciul de transport este externalizat către o companie specializată în transport școlar, Kids Bus, care corespunde tuturor standardelor legale, precum și ale școlii. Serviciul este organizat la cerere, în baza rutelor indicate de părinți prin Formularul de înscriere pentru transport și a locurilor disponibile.

Costul serviciului este calculat individual, pentru transport zilnic, door-to-door (de la adresa elevului la școală și retur), în funcție de distanța pentru care este solicitat transportul și de tipul acestuia (doar dus, doar întors sau dus și întors).

Mai multe informații referitoare la orele de preluare-predare sau tarife se regăsesc la Departamentul de admiteri al școlii sau direct la firmă.

Date de contact:

Str. Aleea Panama nr. 10, Sector 1, București

T: 0727 227 927
T:
 0725 759 123

E: office@kids-bus.ro
W: www.kids-bus.ro

Asistență medicală

Şcoala Aletheea reprezintă un mediu sănătos, care promovează bunăstarea fizică și psihică a copiilor.

Şcoala dispune de un cabinet medical dotat cu toate resursele necesare pentru prim ajutor. Cadrele medicale prezente zilnic în şcoală ţin evidenţa şi fac triajul elevilor pentru a se asigura că elevii bolnavi nu vor intra în contact cu ceilalţi colegi.

Şcoala Aletheea a implementat o serie de proceduri medicale menite a preveni îmbolnăvirea copiilor, printre care:

  • analize medicale obligatorii efectuate de două ori pe an;
  • triajul zilnic al copiilor la intrarea în şcoală de către asistenta pediatră a şcolii.