Menu

Dorina Opran

Profesor învăţământ primar

Numele meu este Dorina și am multă iubire de oferit copiilor. Îmi place să le fiu partener în învățare și să descopăr împreună cu ei, într-un mod inedit, lumea înconjurătoare.

Sunt o fire empatică, veselă și plină de energie. Natura este a doua mea casa și sunt pasionată de muzică și fotografie.

De-a lungul  timpului am avut parte de multe intersecții cu sens, cu oameni care m-au inspirat, au avut încredere în mine și m-au învățat să îmi ghidez viața ascultându-mi vocea interioară. Așa am ales această meserie.

Dublă licențiată în științele educației, absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației din București și Via University College din Danemarca, am învățat să văd unicitatea din fiecare copil și să o prețuiesc.

Cred cu tarie că fiecare copil are nevoie de stare de bine pentru a se bucura de experiențe autentice de învățare și a se dezvolta la maximul potențial.

Citate preferate:

„Stări de spirit, asta trebuie dat altora; nu conținuturi, nu sfaturi, nu învățături.” – Constantin Noica

„Ceea ce se află în urma noastră și ceea ce se află înainte sunt lucruri mărunte în comparație cu ceea ce se află în noi.” – Ralph Waldo Emerson

„Inima, cu bătăile ei, ne aplaudă existența.” – Lucian Blaga

„Dacă judeci oamenii, nu mai ai timp să-i iubești.” – Maica Tereza

„Fii umil, doar ești făcut din țărână. Fii nobil, doar ești făcut din stele.” – Proverb sârb

„Dacă vrei să asculți cântecul unei păsări nu cumpăra o colivie, plantează un copac.” – Autor anonim