Menu

Noutăți

Angajăm Învățător

Dacă vocația ta este să lucrezi cu copiii, să îi înveți să învețe, să descopere lumea, să o înțeleagă și să o interpreteze fiecare în felul lui, dacă ți-ai păstrat spiritul de copil și curiozitatea aprinsă și te atrage abordarea integrată și învățarea prin proiecte – atunci te așteptăm în echipa noastră.

Care va fi rolul tău:

Vei preda la una dintre clasele ciclului primar comunicare în limba română, matematică și explorarea mediului, încurajându-i și motivându-i permanent pe copii să își atingă cel mai înalt potențial de dezvoltare. Vei lucra îndeaproape cu echipa de profesori a școlii, pentru a le insufla copiilor dragostea pentru școală și a le stimula interesul pentru citit, scris și lumea înconjurătoare.

Cerințe:

– formare inițială ca profesor în învățământul primar/învățător
– experiență de predare în mediul școlar cu copii de vârsta 5-11 ani
– deschidere către creativitate si inovație, dorința de implicare în proiectele școlii
– abilități de comunicare peste medie, empatie, pasiune pentru a fi profesor

La Școala Aletheea, ne dorim să te simți bine în rolul ales și să ai parte de o dezvoltare armonioasă a carierei. Echipa noastră este formată din cei mai buni profesori și consultanți, pregătiți să îți ofere training pentru o integrare rapidă și empatică în comunitatea noastră.

Vei avea la dispoziție condiții de lucru excelente, materiale inovatoare, șansa de a participa la dezvoltarea unui program curicular de excepție și de a face parte dintr-o comunitate deschisă învățării continue.

Oferta noastră:

– salariu motivant, în funcție de performanța individuală

– o masă caldă la prânz, asigurată de școală

– posibilitatea preluării de microbuzul școlii de la o stație de metrou accesibilă

Te rugăm să îți trimiți CV-ul actualizat la adresa de e-mail cariere@aletheea.ro.

Te rugăm să iei în considerare faptul că vom contacta doar candidații care corespund criteriilor de selecție, în ordinea primirii aplicațiilor.

Descrierea școlii:

Școala Privată Aletheea a fost fondată în anul 2014 de Mona Mușat și este o instituție privată 100% românească.

Aletheea şi-a asumat o filosofie educațională proprie, deschisă şi permeabilă la schimbare, capabilă să pregească elevii pentru adecvarea permanentă la modelele culturale ale viitorului. Şcoala a fost acreditată de Ministerul Educației și Cercetării şi a devenit, în 5 ani de funcționare, un adevărat motor al schimbării în educație.

Filosofia educațională Aletheea are la bază curriculum-ul naţional românesc şi a dezvoltat, în paradigma educaţională constructivistă, un sistem care oferă: opţiuni interactive (competenţe transferabile şi anticipative, conţinuturi transdisciplinare, deschidere către noi conţinuturi), o pedagogie orientată către (inter)acţiune şi un mediu educaţional care stabileşte constant conexiuni între învăţarea formală şi cea informală. La Aletheea „învăţarea vizibilă” este tradusă în autonomia fiecărui copil de a-şi construi propriul design al schimbării în viața personală: emoțional, academic și moral.

Comunitatea Aletheea, formată din 300 de elevi, părinţii acestora și profesorii şcolii, este angajată – profesional şi social – în susţinerea şi dezvoltarea altor comunităţi şcolare din România prin furnizarea de know how educaţional, de resurse și instrumente de lucru la clasă, precum și prin acțiuni umanitare şi de voluntariat în școli din zone defavorizate ale țării.

Campusul școlar, construit de la zero în zona de nord a Bucureștiului, asigură Școlii Aletheea renumele uneia dintre cele mai frumoase școli din București. Clădirea şi toate facilităţile – sala de sport, spațiile terenurile, mobilierul și echpamentele – au fost proiectate astfel încât să ofere copiilor o „stare de bine”.

Mai multe detalii despre Școala Aletheea regăsiți pe: www.aletheea.ro, precum și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/aletheea/.