Menu

Noutăți

În weekend, hai să fim “Împreună pentru o viață conștientă”!

Foarte rare sunt ocaziile în care ne putem bucura, de la mic la mare, de o experiență completă de bucurie pentru minte, trup și suflet. În acest weekend, Asociația Inner Creation și partenerii săi valoroși v-au pregătit două zile de primăvară perfecte pentru întreaga familie – conferințe de dezvoltare personală și spirituală pentru cei mari, tombolă cu premii și jocuri pentru copii, târg cu produse handmade și artizanale încântătoare, multă energie pozitivă, idei transformatoare și resurse de creștere personală.

Festivalul “Împreună pentru o viață conștientă”, desfășurat în zilele de 21 și 22 aprilie a.c., are loc la The Ark (Str. Uranus nr. 150), un spațiu care vă va insufla pe loc o stare de bine, prielnică acumulării de informații prețioase de la speakeri cu ani de experiență în dezvoltare personală. Veți avea prilejul să aflați căile prin care să trăiți mai bine, mai frumos, mai conectați cu Viața și cu Bucuria, mai prosper și mai relaxat.

AMR 5 zile !!! Avem emotii :) Va asteptam sa petrecem impreuna doua zile de magie, 21-22 aprilie, Festivalul "Impreuna pentru o viata constenta" !! Imbratisari dintre ciresi ! www.innercreation.ro

Publicată de Asociatia Inner Creation pe Duminică, 15 Aprilie 2018

De ce să mergeți la Festival

În primul rând, pentru că oamenii care iubesc frumosul și autenticul, dedicându-și timpul ajutând alți oameni să pășească pe drumul către ei înșiși, rareori sunt de găsit laolaltă, într-o  întâlnire menită să formeze o comunitate bazată pe deschidere, colaborare și bucurie. Acum este momentul să acceptați invitația lor, ca un prim pas către o viață mai conștientă, deci mai fericită.

Apoi, imaginați-vă două zile de weekend petrecute într-un spațiu pozitiv, luminos și plin de reusurse minunate pentru a vă transforma viața în mai bine. În timp ce copiii se bucură împreună de surprize frumoase și activități plăcute, dumneavoastră puteți lua parte la conferințe cu teme de dezvoltare personală și spirituală pe diverse segmente de interes: relații, feminitate, mișcare, sănătate, legătura cu divinitatea, finanțe, educație și parenting sau astrologie și alchimie.

Vezi aici programul Conferințelor

Lectorii conferințelor sunt persoane cu experiență în domeniul lor de activitate, de la coach la terapeuți în terapii complementare, la psihologi, nutriționiști și consilieri în diferite domenii.

Programul conferințelor susținute de speakeri reputați este completat de un târg cu produse handmade și artizanale. Veți avea acces la produse unice create cu mare drag si pasiune pentru tine: bijuterii cu cristale, tablouri terapeutice, produse pentru sănătatea ta – pe bază de sare și nu numai, cărți valoroase, uleiuri esențiale și accesorii pentru aromaterapie, instrumente eficiente pentru dezvoltare personală și multe altele.

Vezi aici expozanții târgului

Accesul la Festival

Intrarea la târg este liberă, iar copiii până în 14 ani beneficiază de gratuitate. Până când vizitați standurile de Expo, socializați și vă bucurați de toate minunățiile evenimentului, prichindeii pot participa la câteva activități distractive sau educative într-o zonă special amenajată în acest sens – Festival & Expo Kid’s Friendly, Family Friendly!

Participarea la conferințe se desfășoară astfel:

  • Acces 1-2 conferințe: 30 lei
  • Acces o zi: 50 lei
  • Acces 2 zile: 80 lei
  • Pentru cupluri, pachet 2 zile: 120 lei

Rezervă bilete aici

Toate detaliile despre eveniment se regăsesc pe pagina de Facebook  Asociația Inner Creation și pe Innercreation.ro

Ne vedem acolo!