Menu

Noutăți

Angajăm profesor de TIC

Candidatul ideal

Sunteți pasionați de tehnologie & informatică, vă atrage educația moderna, v-ați păstrat spiritul de copil și curiozitate aprinsă – vă așteptăm atunci în echipa noastră, într-una din cele mai moderne școli private din București.

Care va fi rolul vostru

Veți lucra îndeaproape cu echipa de profesori și consilieri a școlii pentru a le insufla copiilor dragostea pentru tehnologie & informatică și pentru a îi învața cum să folosească diferite aplicații practice în viața de zi cu zi, într-un mod sănătos. Veți preda TIC la clasele gimnaziale, 4 ore/săptămână, încurajându-i și motivându-i permanent pe copii să își atingă cel mai înalt potențial de dezvoltare.

Care sunt așteptările noastre

– abilități de comunicare peste medie, empatie, pasiune pentru copii

– abordare creativă a domeniului TIC, în corelație cu programa școlară
– experiența de predare reprezintă un avantaj
– deschidere către inovație, dorința de implicare în proiectele școlii

 

La Școala Aletheea, ne dorim să vă simțiți bine în rolul asumat și să aveți parte de o dezvoltare frumoasă a carierei de profesor. Echipa noastră este formată din cei mai buni profesori și consultanți, pregătiți să vă ofere training pentru o integrare rapidă și armonioasă în comunitatea noastră școlară.

Veți avea la dispoziție condiții de lucru excelente, materiale inovatoare, șansa de a participa la dezvoltarea unui program extra-curicular de excepție.

Vă rugăm să luați în considerare faptul că vom contacta doar candidați care corespund criteriilor de selecție, în ordinea primirii aplicațiilor.

Descrierea scolii

Școala Privată Aletheea este una dintre cele mai noi și inovatoare unități de învățământ privat din București, amplasată în nordul Capitalei în sectorul, diferențiindu-se de celelalte școli private prin abordarea experienței de învățare, dar și prin campusul școlar și facilitățile oferite. Este construită pe un teren de mp, având spații verzi și de joacă foarte generoase, terenuri de sport și grădini arondate fiecărei săli de clasă de la parter. Multe activități de învățare se desfașoară în aer liber, precum lectură, audiții, pictură, observare a naturii. Clădirea școlii are o suprafață de mp și are 20 de clase de studiu, dar și laboratoare, bibliotecă și săli de teatru. Mai multe detalii despre Școala Aletheea gasiți pe site-ul nostru sau pe pagina oficială de Facebook.