Menu

ANGAJĂM Consilier Școlar

Angajăm profesor de matematică

Sunteți pasionat de cifre, formule și calculevă simțiți confortabil în lumea științei, vă atrage abordarea interdisciplinară și integrată, v-ați păstrat spiritul de copil și curiozitatea aprinsă  atunci vă așteptăîn echipa noastră. 

Care va fi rolul vostru: 

Veți preda matematica la clasele ciclului gimnazial, încurajându-i și motivându-i permanent pe copii să își atingă cel mai înalt potențial de dezvoltare. Veți lucra îndeaproape cu echipa de profesori a școlii, pentru a le insufla copiilor dragostea pentru matematică și a le deschide interesul pentru științele exacte 

Cerințe:  

  • calificare ca profesor, cunoaștere aprofundată a științei predate  
  • experiență de predare în mediul școlar cu copii de vârsta 1014 ani 
  • deschidere către creativitate și inovație, dorința de implicare în proiectele școlii  
  • abilități de comunicare peste medie, empatie, pasiune pentru meseria de profesor

La Școala Aletheea, ne dorim să vă simțiți bine în rolul ales și să aveți parte de o dezvoltare armonioasă a carierei. Echipa noastră este formată din cei mai buni profesori și consultanți, pregătiți să vă ofere training pentru o integrare rapidă și empatică în comunitatea noastră. 

Veți avea la dispoziție condiții de lucru excelente, materiale inovatoare, șansa de a participa la dezvoltarea unui program curicular de excepție și de a face parte dintr-o comunitate deschisă învățării continue 

Oferta noastră: 

  • salarimotivant, în funcție de performanța individuală 
  • o masă caldă la prânz, asigurată de școală  
  • posibilitatea preluării de microbuzul școlii de la o stație de metrou accesibilă  

Vă rugăm să vă trimiteți CV-ul actualizat la adresa de e-mail cariere@aletheea.ro 

Vă rugăm să luațîn considerare faptul că vom contacta doar candidații care corespund criteriilor de selecție, în ordinea primirii aplicațiilor.