Menu

Noutăți

Angajăm profesor de matematică

Sunteți pasionat de cifre, formule și calcule, vă simțiți confortabil în lumea științei, vă atrage abordarea interdisciplinară și integrată, v-ați păstrat spiritul de copil și curiozitatea aprinsă – atunci vă așteptăm în echipa noastră.

Care va fi rolul vostru:
Veți preda matematica la clasele ciclului gimnazial, încurajându-i și motivându-i permanent pe copii să își atingă cel mai înalt potențial de dezvoltare. Veți lucra îndeaproape cu echipa de profesori a școlii, pentru a le insufla copiilor dragostea pentru matematică și a le deschide interesul pentru științele exacte.

Cerințe:

– calificare ca profesor, cunoaștere aprofundată a științei predate
– experiență de predare în mediul școlar cu copii de vârsta 10-14 ani
– deschidere către creativitate și inovație, dorința de implicare în proiectele școlii
– abilități de comunicare peste medie, empatie, pasiune pentru meseria de profesor

La Școala Aletheea, ne dorim să vă simțiți bine în rolul ales și să aveți parte de o dezvoltare armonioasă a carierei. Echipa noastră este formată din cei mai buni profesori și consultanți, pregătiți să vă ofere training pentru o integrare rapidă și empatică în comunitatea noastră.

Veți avea la dispoziție condiții de lucru excelente, materiale inovatoare, șansa de a participa la dezvoltarea unui program curicular de excepție și de a face parte dintr-o comunitate deschisă învățării continue.

Oferta noastră:
– salariu motivant, în funcție de performanța individuală

– o masă caldă la prânz, asigurată de școală

– posibilitatea preluării de microbuzul școlii de la o stație de metrou accesibilă

Vă rugăm să vă trimiteți CV-ul actualizat la adresa de e-mail cariere@aletheea.ro.

Vă rugăm să luați în considerare faptul că vom contacta doar candidații care corespund criteriilor de selecție, în ordinea primirii aplicațiilor.

Descrierea școlii:

Aletheea este una dintre cele mai moderne școli private din București. Sistemul nostru educațional este bazat pe curriculum-ul național românesc, aplicat printr-un program personalizat, ce pornește de la convingerea că fiecare copil este unic, iar educația este un proces viu și în continuă mișcare. Filosofia școlii este transpusă în viața de zi cu zi de una dintre cele mai bune echipe de profesioniști din țară, cu experiență și dragoste de copii. Școala se află în Nordul Capitalei, pe un teren generos, cu spații verzi și de sport, într-o clădire de 4.500 mp, construită de la zero.