Menu

Noutăți

Angajăm profesor de limba germană

Candidatul ideal

Sunteți pasionați de limba și civilizația germană, vă atrage educația modernă, individualizată, v-ați păstrat spiritul de copil și curiozitatea aprinsă – vă așteptăm atunci în echipa noastră, într-una din cele mai moderne școli private din București.

Care va fi rolul vostru

Veți lucra îndeaproape cu echipa de profesori a școlii pentru a le insufla copiilor dragostea pentru limbi străine și a le deschide interesul pentru cultura și civilizația germană. Veți preda la clasele primare și/sau gimnaziale, încurajându-i și motivându-i permanent pe copii să își atingă cel mai înalt potențial de dezvoltare.

Care sunt așteptările noastre

– calificare ca profesor, cunoaștere aprofundată a limbii germane
– experiența relevantă de predare în mediul școlar
– deschidere către creativitate și inovație, dorința de implicare în proiectele școlii
– abilități de comunicare peste medie, empatie, pasiune pentru meseria aleasă

La Școala Aletheea, ne dorim să vă simțiți bine în rolul asumat și să aveți parte de o dezvoltare frumoasă a carierei de profesor. Echipa noastra este formată din cei mai buni profesori și consultanți, pregătiți să vă ofere training pentru o integrare rapidă și armonioasă în comunitatea noastră școlară.

Veți avea la dispoziție condiții de lucru excelente, materiale inovatoare, șansa de a participa la dezvoltarea unui program extra-curicular de excepție.

Vă rugăm să luați în considerare faptul că vom contacta doar candidați care corespund criteriilor de selecție, în ordinea primirii aplicațiilor.

Puteți aplica prin trimiterea unui CV la adresa de e-mail adina.holban@aletheea.ro. Aplicațiile primite prin e-mail vor fi tratate cu prioritate.

Descrierea școlii

Școala Privată Aletheea este una dintre cele mai noi și inovatoare unități de învățământ privat din București, amplasată în nordul Capitalei în sectorul 1, diferențiindu-se de celelalte școli private prin abordarea experienței de învățare, dar și prin campusul școlar și facilitățile oferite. Este construită pe un teren de mp, având spații verzi și de joacă foarte generoase, terenuri de sport și grădini arondate fiecărei săli de clasă de la parter. Multe activități de învățare se desfașoară în aer liber, precum lectură, audiții, pictură, observare a naturii. Clădirea școlii are 20 de clase de studiu, dar și laboratoare, bibliotecă și săli de teatru. Mai multe detalii despre Școala Aletheea gasiți pe site-ul nostru sau pe pagina oficială de Facebook.