Menu

Noutăți

Angajăm profesor de engleză

Candidatul ideal

Sunteti pasionat de limba și civilizația engleză, vă atrage abordarea interdisciplinară și integrată, v-ați păstrat spiritul de copil si curiozitatea aprinsă – atunci vă așteptăm în echipa noastră.

Care va fi rolul vostru:

Veți preda limba engleză la clasele ciclului gimnazial, încurajându-i și motivându-i permanent pe copii să își atingă cel mai înalt potențial de dezvoltare. Veți lucra îndeaproape cu echipa de profesori a școlii pentru a le insufla copiilor dragostea pentru limbi străine și pentru a le deschide interesul pentru cultura și civilizația altor țări.

Care sunt așteptările noastre:

  • calificare ca profesor, cunoaștere aprofundată a limbii engleze
  • experiență de predare în mediul școlar cu copii de vârsta 10-14 ani
  • deschidere către creativitate și inovație, dorința de implicare în proiectele școlii
  • abilități de comunicare peste medie, empatie, pasiune pentru meseria de profesor

La Școala Aletheea, ne dorim să vă simțiți bine în rolul ales și să aveți parte de o dezvoltare armonioasă a carierei. Echipa noastră este formată din cei mai buni profesori și consultanți, pregătiți să vă ofere training pentru o integrare rapidă și empatică în comunitatea noastră. Veți avea la dispoziție condiții de lucru excelente, materiale inovatoare, șansa de a participa la dezvoltarea unui program curicular de excepție și de a face parte dintr-o comunitate deschisă învățării continue.

Oferta noastră:

  • salariu motivant, în funcție de performanța individuală
  • o masă caldă la prânz, asigurată de școală
  • posibilitatea preluării de microbuzul școlii de la o stație de metrou accesibilă

Vă rugăm să vă trimiteți CV-ul actualizat la adresa de e-mail cariere@aletheea.ro.

Vă rugăm să luați în considerare faptul că vom contacta doar candidații care corespund criteriilor de selecție, în ordinea primirii aplicațiilor.