Menu

Noutăți

Angajăm profesor de engleză

Candidatul ideal

Sunteți pasionat de limba și civilizația engleză, vă atrage abordarea integrată și interdisciplinară, v-ați păstrat viu spiritul de copil și curiozitatea aprinsă – atunci vă așteptăm în echipa noastră!

Care va fi rolul vostru:

Veți preda limba engleză la clasele ciclului primar, încurajându-i și motivându-i permanent pe copii să își atingă cel mai înalt potențial de dezvoltare. Veți lucra îndeaproape cu echipa școlii pentru a le insufla copiilor dragostea de limbi străine și pentru a le deschide interesul către cultura și civilizația altor țări.

Care sunt așteptările noastre:

– calificare ca profesor, competență avansată de limba engleză
– experiență de predare în mediul școlar cu copii de vârsta 6-10 ani
– deschidere către creativitate și inovație, dorința de implicare în proiectele școlii
– abilități de comunicare peste medie, empatie, pasiune pentru meseria de profesor

La Școala Aletheea, ne dorim să vă simțiți bine în rolul ales și să aveți parte de o dezvoltare armonioasă a carierei. Echipa noastră este formată din cei mai buni profesori și consultanți, pregătiți să lucreze în echipă pentru o integrare rapidă și empatică în comunitatea noastră.

Veți avea la dispoziție un mediu de lucru pozitiv și prietenos, acces la cele mai noi resurse, training pentru folosirea unor metode interactive la clasă, șansa de a participa la dezvoltarea filosofiei educaționale proprii Aletheea și de a face parte dintr-o comunitate deschisă învățării continue.

Vă rugăm să vă trimiteți CV-ul actualizat la adresa de e-mail cariere@aletheea.ro.

Vă rugăm să luați în considerare faptul că vom contacta doar candidații care corespund criteriilor de selecție, în ordinea primirii aplicatiilor.