Menu

Angajăm învățător

Dacă vocația ta este să lucrezi cu copiii, să îi înveți să învețe, să descopere lumea, să o înțeleagă și să o interpreteze fiecare în felul lui, dacă ți-ai păstrat spiritul de copil și curiozitatea aprinsă și te atrag abordarea integrată și învățarea prin proiecte – atunci te așteptăm în echipa noastră.

Care va fi rolul tău:

Vei preda la una dintre clasele ciclului primar comunicare în limba română, matematică și explorarea mediului, încurajându-i și motivându-i permanent pe copii să își atingă cel mai înalt potențial de dezvoltare. Vei lucra îndeaproape cu echipa de profesori a școlii, pentru a le insufla copiilor dragostea pentru școală și a le stimula interesul pentru citit, scris și lumea înconjurătoare.

Cerințe:

– formare inițială ca profesor în învățământul primar/învățător

– experiență de predare în mediul școlar cu copii de vârsta 5-11 ani

– deschidere către creativitate si inovație, dorința de implicare în proiectele școlii

– abilități de comunicare peste medie, empatie, pasiune pentru a fi profesor

La Școala Aletheea, ne dorim să te simți bine în rolul ales și să ai parte de o dezvoltare armonioasă a carierei. Echipa noastră este formată din cei mai buni profesori și consultanți, pregătiți să îți ofere training pentru o integrare rapidă și empatică în comunitatea noastră.

Vei avea la dispoziție condiții de lucru excelente, materiale inovatoare, șansa de a participa la dezvoltarea unui program curicular de excepție și de a face parte dintr-o comunitate deschisă învățării continue.

Oferta noastră:

– salariu motivant, în funcție de performanța individuală

– o masă caldă la prânz, asigurată de școală

– posibilitatea preluării de către microbuzul școlii de la o stație de metrou accesibilă

Te rugăm să îți trimiți CV-ul actualizat la adresa de e-mail cariere@aletheea.ro.

Te rugăm să iei în considerare faptul că vom contacta doar candidații care corespund criteriilor de selecție, în ordinea primirii aplicațiilor.