Menu

Noutăți

Angajăm consilier școlar

Candidatul ideal:

Ești pasionat de psihologie, de mintea umană, îți place să lucrezi cu copiii și ți-ai păstrat spiritul de copil și curiozitatea aprinsă – te așteptăm, atunci, în echipa noastră, într-una din cele mai moderne școli private din București.

Care va fi rolul tău:

Îi vei ajuta pe copii să se cunoască, să se dezvolte armonios și să aibă încredere în ei înșiși, să fie fericiți la școală, în strânsă colaborare cu echipa de consilieri și profesori Aletheea.

Care sunt așteptările noastre:

 • cunoştinţe teoretice şi practice de psihologie, consiliere şi terapie educaţională, ştiinţele educaţiei,
 • experiență în psihologie educațională și consiliere psihologică, precum și în menținerea relației cu părinții copiilor consiliați;
 • absolvent de studii superioare de specialitate (psihologie sau psihopedagogie);
 • capacitate de comunicare eficientă și abilități de rezolvare a problemelor;
 • seriozitate, meticulozitate, independenţă în realizarea sarcinilor, răbdare.

Care sunt atribuțiile postului:

 • planificarea și predarea orelor de dezvoltare personală; antrenarea copiilor în activități de autocunoaștere și dezvoltare personală;
 • evaluarea nevoilor, a potenţialului și limitelor copiilor, a dezvoltării cognitive, afective, motivaţionale și de personalitate;
 • depistarea cauzelor de natură psihologică și comportamentală care pot afecta procesul de învățare al copiilor;
 • stabilirea soluțiilor și a resurselor necesare pentru rezolvarea problemelor identificate;
 • menținerea relației cu părinții pe tema evaluării și dezvoltării elevilor;
 • asigurarea de intervenții psihologice atunci când situația o impune;
 • consilierea elevilor în luarea deciziilor legate de carieră;
 • dezvoltarea de programe și training-uri pe teme educaționale destinate profesorilor și/sau părinților.

La Școala Aletheea, dorim să te simți bine în rolul de Consilier Școlar și să ai parte de o dezvoltare frumoasă a carierei. Echipa noastră este formată din cei mai buni profesori și consultanți, pregătiți să ofere training pentru o integrare rapidă și armonioasă în comunitatea noastră.

Vei avea la dispoziție condiții de lucru excelente într-un mediu prietenos și deschis învățării continue, materiale inovatoare, șansa de a participa la dezvoltarea unui program extra-curicular de excepție, precum și de un pachet salarial motivant, în functie de performanța individuală.

Notă: vom contacta doar candidații care corespund criteriilor de selecție, în ordinea primirii aplicațiilor.

Puteți aplica prin trimiterea unui CV la adresa de e-mail adina.holban@aletheea.ro.

Descrierea școlii

Școala Privată Aletheea este una dintre cele mai noi și inovatoare unități de învățământ privat din București, amplasată în nordul Capitalei în sectorul, diferențiindu-se de celelalte școli private prin abordarea experienței de învățare, dar și prin campusul școlar și facilitățile oferite. Este construită pe un teren de mp, având spații verzi și de joacă foarte generoase, terenuri de sport și grădini arondate fiecărei săli de clasă de la parter. Multe activități de învățare se desfașoară în aer liber, precum lectură, audiții, pictură, observare a naturii. Clădirea școlii are o suprafață de mp și are 20 de clase de studiu, dar și laboratoare, bibliotecă și săli de teatru. Mai multe detalii despre Școala Aletheea gasiți pe site-ul nostru sau pe pagina oficială de Facebook: Aletheea-Școala Privată.