Menu

Noutăți

Angajăm Consilier Școlar

Candidatul ideal:

Ești pasionat de psihologie, de mintea umană, îți place să lucrezi cu copiii și ți-ai păstrat spiritul de copil și curiozitatea aprinsă – atunci te așteptăm în echipa noastră.

Care va fi rolul tău:

Îi vei ajuta pe copii să se cunoască, să se dezvolte armonios și să aibă încredere în ei înșiși, să fie fericiți la școală, în strânsă colaborare cu echipa de consilieri și profesori Aletheea.

Care sunt așteptările noastre:

 • cunoştinţe teoretice şi practice de psihologie, consiliere şi terapie educaţională, ştiinţele educaţiei,
 • experiență în psihologie educațională și consiliere psihologică, precum și în menținerea relației cu părinții copiilor consiliați;
 • absolvent de studii superioare de specialitate (psihologie sau psihopedagogie);
 • capacitate de comunicare eficientă și abilități de rezolvare a problemelor;
 • seriozitate, meticulozitate, independenţă în realizarea sarcinilor, răbdare.

Care sunt atribuțiile postului:

 • planificarea și predarea orelor de dezvoltare personală; antrenarea copiilor în activități de autocunoaștere și dezvoltare personală;
 • evaluarea nevoilor, a potenţialului și limitelor copiilor, a dezvoltării cognitive, afective, motivaţionale și de personalitate;
 • depistarea cauzelor de natură psihologică și comportamentală care pot afecta procesul de învățare al copiilor;
 • stabilirea soluțiilor și a resurselor necesare pentru rezolvarea problemelor identificate;
 • menținerea relației cu părinții pe tema evaluării și dezvoltării elevilor;
 • asigurarea de intervenții psihologice atunci când situația o impune;
 • consilierea elevilor în luarea deciziilor legate de carieră;
 • participarea la procesul de selecție a elevilor nou admiși în cadrul școlii și transmiterea feedback-ului către părinți;
 • dezvoltarea de programe și training-uri pe teme educaționale destinate profesorilor și/sau părinților.

La Școala Aletheea, dorim să te simți bine în rolul de Consilier Școlar și să ai parte de o dezvoltare frumoasă a carierei. Echipa noastră este formată din cei mai buni profesori și consultanți, pregătiți să ofere training pentru o integrare rapidă și armonioasă în comunitatea noastră.

Vei avea la dispoziție condiții de lucru excelente într-un mediu prietenos și deschis învățării continue, materiale inovatoare, șansa de a participa la dezvoltarea unui program extra-curicular de excepție, precum și de un pachet salarial motivant, în functie de performanța individuală.

Te rugăm să îți trimiți CV-ul actualizat la adresa de e-mail cariere@aletheea.ro.

Vom contacta doar candidații care corespund criteriilor de selecție, în ordinea primirii aplicațiilor.

Descrierea școlii

Școala Privată Aletheea a fost fondată în anul 2014 de Mona Mușat și este o instituție privată 100% românească.

Aletheea şi-a asumat o filosofie educațională proprie, deschisă şi permeabilă la schimbare, capabilă să pregească elevii pentru adecvarea permanentă la modelele culturale ale viitorului. Şcoala a fost acreditată de Ministerul Educației și Cercetării şi a devenit, în 5 ani de funcționare, un adevărat motor al schimbării în educație.

Filosofia educațională Aletheea are la bază curriculum-ul naţional românesc şi a dezvoltat, în paradigma educaţională constructivistă, un sistem care oferă: opţiuni interactive (competenţe transferabile şi anticipative, conţinuturi transdisciplinare, deschidere către noi conţinuturi), o pedagogie orientată către (inter)acţiune şi un mediu educaţional care stabileşte constant conexiuni între învăţarea formală şi cea informală. La Aletheea „învăţarea vizibilă” este tradusă în autonomia fiecărui copil de a-şi construi propriul design al schimbării în viața personală: emoțional, academic și moral.

Comunitatea Aletheea, formată din 300 de elevi, părinţii acestora și profesorii şcolii, este angajată – profesional şi social – în susţinerea şi dezvoltarea altor comunităţi şcolare din România prin furnizarea de know how educaţional, de resurse și instrumente de lucru la clasă, precum și prin acțiuni umanitare şi de voluntariat în școli din zone defavorizate ale țării.

Campusul școlar, construit de la zero în zona de nord a Bucureștiului, asigură Școlii Aletheea renumele uneia dintre cele mai frumoase școli din București. Clădirea şi toate facilităţile – sala de sport, spațiile terenurile, mobilierul și echpamentele – au fost proiectate astfel încât să ofere copiilor o „stare de bine”.

Mai multe detalii despre Școala Aletheea regăsiți pe: www.aletheea.ro, precum și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/aletheea/.