Menu

Blog

Zilele porților deschise la Aletheea

Demarăm procesul de înscriere pentru anul școlar 2016-2017 și invităm toți părinții interesați să vină și să ne cunoască! Pentru a facilita procesul vom organiza două asemenea evenimente – veți avea ocazia să aflați despre filozofia noastră educațională, să stați de vorbă cu directorii școlii și cu parte din învățători/ profesori, să vizitați campusul și să hotărâți dacă Aletheea este școala potrivită pentru copilul dvs.

Copiii sunt bine-veniți și ne dorim să vină și să vadă școala – singura rugăminte este să ne anunțați dacă veniți însoțiți pentru a putea organiza activități specifice pentru ei.

Detalii despre evenimente:

Când: joi 11 februarie ora 17:30 și joi 18 februarie ora 17.30

Unde:  Școala Privată Aletheea, Drumul Piscul Moșului numărul 10, sector 1 (zona Băneasa – Sisești). Aveți aici localizarea pe hartă.

Ce: prezentarea școlii și a ofertei educaționale pentru 2016-2017, sesiune de întrebări și răspunsuri cu directorii școlii, vizita campusului școlar

Persoană de contact: Monica Baranga, secretariat@aletheea.ro, telefon 0757.054.044

Vă rugăm să confirmați din timp participarea, locurile la fiecare eveniment sunt limitate. De asemenea, dacă cunoașteți persoane interesate, nu ezitați să le dați de veste!

Puteți vedea aici și o prezentare video a școlii.

IMG_4922

 


« Inapoi la blog