Menu

Blog

Recomandări pentru weekendul 4-5 februarie

Cu weekendul atât de aproape și cu gândul la clipe de relaxare în familie, ce poate fi mai plăcut decât să aruncăm un ochi pe programul evenimentelor care vor avea loc la acest sfârșit de săptămână?

Oferta este diversificată și aproape că iarna nu mai pare atât de grea, cu atâtea motive de a ieși din casă. Iată ce puteți face împreună cu copiii în weekendul 4-5 februarie!

Atelierele Cunoașterii

Muzeul Orășelul Cunoașterii  îi așteaptă pe cei mici și în acest weekend cu două ateliere interesante, care durează o oră fiecare și au ca scop descoperirea lumii înconjurătoare. Sâmbătă, de la ora 11, copiii sunt așteptați la atelierul “Energie din jucării”, unde vor afla despre diversele forme de energie, unde se regăsesc și în ce se transformă, ca mai apoi să creeze propriile jucării ce vor exemplifica energia cinetică.

Duminică, de la ora 11, se organizează atelierul Universul Subatomic, unde copiii vor afla din ce este făcut Universul și vor face o trecere de la scale astronomice la scale subatomice prin experimente practice.

Costul unui bilet este de 30 de lei, iar înscrierile se fac la contact@oraselulcunoasterii.ro sau la numărul de telefon 0723.390.449.

Atelierele cunoasterii

Activități de weekend la Zuppy Spring Club

Asociația Spring și Centrul Educațional Zuppy invită copiii cu vârste cuprinse între 2 și 10 ani, în fiecare sâmbătă și duminică, să petreacă câteva ore pline de energie și veselie în cadrul clubului de weekend.

În acest timp, copiii își vor pune la încercare imaginația și creativitatea pentru a realiza creații din piese Lego sau din materiale reciclabile, vor participa la jocuri prin care își vor dezvolta abilitățile de comunicare și relaționare interpersonală, precum și la diverse alte activități amuzante și educative. Apoi, cu drag și voie bună, îi așteptăm pe copii și weekendul următor pentru a repeta experiența.

Activitățile vor fi facilitate de către un psiholog și un pedagog cu experiență în lucrul cu copiii. Orarul pe grupe de vârstă:

  • Grupa 7-10 ani: sâmbăta, 14:30-17:30;
  • Grupa 4-6 ani: sâmbăta, 18:00-20:00;
  • Grupa 2-3 ani: duminica, 11:00-12:30.

Cost:

  • 50 lei – 3 ore
  • 40 lei – 2 ore
  • 30 lei – 1 oră și 30 minute

Copiii vor beneficia de supraveghere atentă, activități educativ-recreative, apă plată și gustare de fructe. Activitățile se vor desfășura în cadrul Centrului Educațional Zuppy din Strada Oteșani, nr. 69, Sector 2, București.

Ateliere noi la Art Antipa

În această sâmbătă, începe modulul al doilea al atelierelor Art Antipa. Copiii se vor inspira din opera marilor clasici români. Micuții îşi vor îmbogăţi colecţia lucrărilor cu planşe despre şoricei, cărăbuşi, specii de flori şi raze de soare, sărbătorind astfel sosirea primăverii. În plus, vom confecţiona mărțișoare din sertarul cu jucării.

Tema din data de 4 februarie este “Când stăpânul nu-i acasă – Emil Gârleanu”.  Mai multe informații despre eveniment găsiți aici.

Art Antipa

„Hansel și Gretel” la Godot Café-Teatru

Sâmbătă, de la ora 11, la Godot Café-Teatru (Str. Blănari nr. 14), cei mici și cei mari sunt așteptați să descopere povestea celor doi frați care i-au venit de hac vrăjitoarei, Hansel și Gretel. Copiii vor avea parte și de alte surprinze, pe care le vor descoperi la fața locului.

Hansel

Igloo Lego Club

Dacă aveți copii pasionați de Lego, Igloo Lego Club vă așteaptă la un eveniment distractive și educativ pe data de 4 februarie. Cei mici vor construi, vor face lucruri din ce în ce mai complicate, își  dezvoltă imaginația, învăță cum funcționează diferite angrenaje mecanice. Pe scurt, învăță jucându-se, ceea ce este grozav! Pentru amănunte, sunați la 0723 321 150 sau trimiteți mesaj pe cristina@b-storm.ro. Locația: București, str. Făinari 45A, sector 2.

Atelier de soroban și artimetică mentală japoneză Nomin Jyuku

Atelierul de Soroban și aritmetică mentală NOMIN JYUKU, reprezentantul școlii japoneze Houmei Jyuku, cu o vechime de 70 ani în Japonia, vă invită la o lecție demonstrativă gratuită de Soroban și aritmetică mentală japoneză pentru copii și adolescenți.

În weekend-ul 4-5 februarie puteți să observați cum decurge o astfel de lecție condusă de Nomin Damdin. Programul este următorul:

  • Sâmbătă, 4 februarie, copii cu vârste între 8 și 10 ani
  • Duminică, 5 februarie, copii cu vârste între 11 și 14 ani

Puteți să vă înscrieți folosind numărul de telefon: 0725 762 740 sau formularul de pe site, precizând ”Lecție demo”, numele și vârsta copilului, precum și intervalul orar în care vreți să veniți.

Găsiți formularul aici: goo.gl/SyzUFG
Ore de începere a atelierelor: 10.00, 11.00, 12.00, 13.00.

Citește și:

Retrospectiva lunii ianuarie la Aletheea

 

 


« Inapoi la blog