Menu

Blog

Recomandări pentru weekendul 17-18 decembrie

Ultimul weekend înainte de Crăciun ne pregătește de sărbătoare, așa că n-ar fi rău deloc să intrăm în atmosfera festivă prin activități plăcute în familie. Ce puteți să faceți cu mic, cu mare, în acest sfârșit de săptămână, vă recomandăm mai jos!

Crăciunul Copiilor în parcul Kiseleff

În parcul Kiseleff, Teatrul „Ion Creangă” organizează între 16 și 20 decembrie Crăciunul Copiilor, eveniment dedicat întregii familii. Veți găsi aici tradiții frumoase, concerte, recitaluri, spectacole și ateliere. Scena colindătorilor și Satul lui Moș Crăciun găzduiesc mii și mii de lumini, globuri și oameni de zăpadă, petreceri cu vedete  (ADDA, Alina Sorescu, Alma, Deepcentral, Feli, Lucia și Nicole Cherry), ateliere de muzică, teatru și meșterit decorațiuni pentru copii cu vârsta peste 4 ani. Pentru copiii mai mici, Teatrul „Ion Creangă” va susține în weekend, pe 17 și 18 decembrie, în Laboratorul de povești, 2 spectacole: „Bună dimineața!” și „Iglu”.

cc_970_bun

Bounty Fair: Ediție magică, de Crăciun

Sâmbătă și duminică, între orele 10-19, Bounty Fair ne invită la un târg de iarnă cu 60 de creatori și artizani români, pregătiți să vă încânte cu haine, accesorii, bijuterii, decorațiuni pentru casă, delicii culinare naturale, jucării și hăinuțe pentru copii. Un bonus atractiv ar fi atelierele creative pentru copii. Evenimentul are loc la Casa Universitarilor, iar accesul copiilor sub 14 ani este gratuit (un bilet de intrare normal costă 8 lei).

bounty

MAMA FEST

Duminică, 18 decembrie, între orele 10-19, la Casa Rudolf Steiner, sunteți așteptați la un festival de meșteșuguri, artizanat și ateliere organizate de mame, numit MAMA FEST. Programul include multe activități distractive pentru copii, ateliere de decorațiuni festive de sezon, un bufet cu delicii culinare fel de fel și târg de jucării, haine și alte obiecte utile pentru casă.

mama-fest

 

Vernisajul expoziției Anatomia Restaurării

Muzeul Național de Artă vă invită să vizitați de sâmbătă, 17 decembrie, vernisajul expoziției Anatomia Restaurării, disponibilă la parterul Galeriei Naționale. Expoziţia, prima de acest fel din ultimii 25 de ani, aduce în prim plan importanța restaurării atât în viața muzeului în general cât și în cea a fiecărei opere de artă în parte.

Expoziția „Anatomia Restaurării. Opere de artă din patrimoniul MNAR” va putea fi vizitată la parterul Galeriei Naționale în perioada 17 decembrie 2016 – 2 aprilie 2017. În acest interval, publicul este invitat să participe la un bogat program de evenimente.

_anatomiarestaurarii-_poster480x680-5mm-bleed-_01

Ateliere de weekend la AHA Kids

Weekendul acesta, la Aha Kids, micii artiști vor crea decorațiuni magice, vor invata colinde si vor da viață poveștilor de Crăciun.
Cei mici vor confecționa scrisorile pentru Moș Crăciun și le vor pune în cutia poștală de la AHA Kids.

Pe 18 decembrie, sunteți invitați la Petrecerea lui Moș Crăciun, unde cei mici vor avea bucuria întâlnirii cu Moșul, spiridușii săi și multe surprize. Locurile la atelierele AHA Kids sunt limitate, participarea se face doar pe baza inscrierii pe email contact@ahakids.ro sau la telefon: 0774 484 467.

Spectacolul senzorial „Fenomene, fenomene hai, să ne jucăm cu ele!”

Sâmbătă, 17 decembrie, la Hotel Caro, la ora 11.00, sunteți invitați la spectacolul senzorial „Fenomene, fenomene hai, să ne jucăm cu ele!”, recomandat copiilor cu vârsta între 4-6 ani.

Gărgărița curajoasă vă face cunoștință cu: roua dimineții, norișorul Alb, Pufos şi cel Cenușiu, fulgul de nea, aurora boreală, vântul, curcubeul, iar la final copiii se vor juca împreună sub cerul plin de stele. Cost bilet: 50 lei de copil. (părinţii nu plătesc). Cel de-al doilea copil al familiei are reducere 50%.

Spiridușii Moșului – atelier de Quilling

La aceste ateliere sunt bine veniți toți cei care doresc să își reîncarce bateriile prin activități relaxante și cât mai diferite de ceea ce fac zi de zi: toți membrii familiei, copii, părinți și bunici, toți cei care sunt pasionați de lucrurile handmade. Sâmbătă, 17 decembrie 2016, sunteți invitați la un atelier de quilling pentru copii și adulți. Înscrierie se fac se fac trimițând un email la cristina@b-storm.ro sau sunând la telefon: 0723321150.

Atelierul de mâine se va desfășura între orele 10.00-11.30. Preţ/ atelier: 35 lei/persoană; cei care vin în echipă părinte+copil vor beneficia de un preț special de 60 lei/echipă. Locația: Str. Făinari 45A, sector 2, București.

quilling

Citește și:

Cum arată Crăciunul în alte țări ale lumii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« Inapoi la blog