Menu

Blog

Recomandări pentru weekend-ul 1-2 aprilie

Primele două zile din aprilie ne aduc un weekend plin de evenimente interesante pentru participanți de toate vârstele. Indiferent de vreme, puteți găsi cu ușurinta activități cu care să vă înfrumusețați sfârșitul de săptămână.

Iată ce recomandări v-am pregătit pentru weekendul 1-2 aprilie!

Open Heart Community Fair

Ziua de 1 Aprilie vine anul acesta cu un târg-eveniment conceput ca o experiență completă și benefică pentru toată familia. Nu este nicio păcăleală, ba dimpotrivă. Conferințele de dezvoltare personală, soluțiile de terapii alternative și complementare, expozițiile de obiecte handmade și atelierele pentru copii conturează armonios o zi dedicată autenticității, bucuriei și frumuseții.

“Open Heart Community Fair” este organizat de Asociația “Inner Creation” și comunitatea “Din inimă, cu suflet”, un grup de oameni care iubesc frumosul și autenticul, dedicându-și timpul ajutând alți oameni să pășească pe drumul către ei înșiși.

Biletul de intrare costa 20 lei, taxa fiind menită să susțină asociația organizatoare.

Copiii până în 12 ani beneficiază de gratuitate.

Detalii despre eveniment găsiți pe www.ancalavinia.ro.

open heart community fair

Piua! – Târg pentru copii si parinti liberi

Ce ziceți de un weekend food şi shopping alternativ cu intrare liberă la Impact Hub? Facem cunoştinţă cu cele mai bune proiecte româneşti pentru copii, pe muzică bună, la un brunch gourmet + 40 de branduri super-creative care înţeleg şi respectă inteligenţa copiilor la fiecare vârstă.

Vor fi acolo locuri de joacă liberă, teatru pentru copii, atelier de fizică distractivă, workshop-uri de muzică, germană, brodat şi altele. Rezervări şi programări pentru ateliere la https://goo.gl/3YMlxo.

Salonul Bicicletei 2017

Salonul Bicicletei, cea mai mare expoziţie naţională dedicată pasionaţilor de ciclism, va avea loc pe o suprafaţă de peste 15.000 de mp în cadrul complexului Romexpo (C1, C2 şi C3). Evenimentul adună la un loc marii producători naţionali, importatorii şi magazinele din România. Pe lângă biciclete, accesorii şi componente vom găsi: triciclete, patine, hoverboard-uri, carturi, strider-e, modele electrice şi multe alte surprize.

Târgul de carte SF&Fantasy Final Frontier#6

Târgul de carte SF & Fantasy va avea loc la Centrul Cultural Casa Artelor (B-dul Mircea Vodă nr. 5,) unde vor fi pregătite cele mai noi apariții dar și volume la prețuri speciale de la editurile pasionaților de SF & Fantasy, board games, benzi desenate și figurine, volume în limba engleză și romane polițiste.

Cei mai cunoscuți autori români de SF&Fantasy vor fi alături de noi cu lansări de carte și paneluri interactive. Invitatul special al târgului Final Frontier #6 este scriitorul Dan Doboș. Programul este, pentru zilele de 1 și 2 aprilie, între orele 11 și 19. Intrarea este liberă.

Mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului.

Spectacolele de la Opera Comică pentru Copii

În weekend Opera Comică pentru Copii vă așteaptă cu spectacole de neratat.

“Micuța Dorothy”, se joacă în Sala Mare sâmbătă de la 13.00 şi de le 17.00 şi duminică la 11.00 şi este potrivită pentru copii cu vârste de la 3 ani. Viața lui Mozart”, care este organizat sâmbătă şi duminică de la 10.00 în Salonul Mozart, este potrivit pentru copii cu vârste de la 7 ani. “Underground Tango” este organizat sâmbătă de la 18.30 şi duminică de la 12.00 în Sala UnderGrant, potrivit pentru copii cu vârste de la 7 ani.

Plimbări Urbane – TUR: Primul bulevard

Sâmbătă, la ora 11, sunteți invitați să participați la Plimbări Urbane, o promenadă pe noul traseu La Belle Epoque în București – Primul bulevard. Se va discuta despre bulevardele Bucureştiului, cele de influenţă haussmanniană şi despre viaţa la început de secol 20, despre clădirile importante, arhitectura acestora, despre modul de viaţă din aceea perioadă, despre comunitate şi modul de socializare.

Participarea este gratuită şi nu necesită înscriere prealabilă. Locul de întâlnire este la statuia lui Mihai Viteazul din Piața Universității.

Michi Biraki: Drum Deschis Ediția a VIII-a

Secția de Japoneză a Universității București vă așteaptă duminică, între orele 11 și 18, la Grădina Botanică, cu demonstrații, workshopuri și momente artistice pregătite de studenții secției de japoneză. Accesul în Grădina Botanică se va face prin plata taxei de intrare.

Maseluta Dodoluta – spectacol interactiv pentru copii

Sâmbătă suntem invitaţi la Cărtureşti  Carusel la spectacolul interactiv – Măseluţa Dodoluţa – după piesa cu acelaşi nume de la Mame de Poveste. Măseluţa Dodoluţa locuieşte în oraşul Măseluţelor. Este mică, albă, rotunjoară şi cea mai pofticioasă măseluţă pe care aţi cunoscut-o vreodată. E topită după dulciuri: torturi, prăjituri, caramele şi bomboane cu sirop. Totul trebuie să fie învăluit în zahăr şi să fie dulce şi colorat. Zâna Juxi va face cunoştinţă cu dulcica Măseluţa Dodoluţa şi va încerca să o facă să iubească fructele simple, mâncarea gătită de mămică ei şi multe alte lucruri ce ţin de o alimentaţie sănătoasă. Spectacolul adresat copiilor cu vârste între 2 şi 10 ani are o durată de 40 minute, iar preţul biletelor este 20 lei pentru copil şi 10 lei pentru părinte. Rezervări la 0733081464 sau la rezervari@juximagic.ro.

Filme pentru întreaga familie la Cinema Elvira Popescu

La Cinema Elvira Popescu ne aşteaptă şi în acest weekend filmele pentru întreaga familie:

„Mercy Street / Strada Speranţei” spune povestea unui băiat de 10 ani, Lorenz, care descoperă un pasaj secret spre o altă lume. Băieţelul, alături de prietenii săi, va porni într-o mare aventură cu scopul de a salva muzica lumii. Filmul este o animaţie românească despre prietenie, curaj, sacrificiu și, nu în ultimul rând, despre dragoste. Proiecţia are loc sâmbătă de la 11.00.

“Le Nouveau” ni-l prezintă pe Benoit în prima săptămâna de liceu. El este batjocorit de gaşca lui Charles, băieţii populari, iar singurii elevi care-l acceptă sunt cei marginalizaţi. O cunoaşte pe Johanna, cu care Benoit se împrieteneşte şi de care se îndrăgosteşte, însă fata se îndepărtează de el pentru a intra în gaşca lui Charles. Filmul va rula duminică de la ora 11:00.

Citește și:

9 capacități ale creierului care ne ajută să ne atingem orice obiectiv


« Inapoi la blog