Menu

Alis Bodea

Alis Bodea

Profesor învățământ primar

Atunci când mă aflu printre copii, timpul se scurge nefiresc de repede. Ei mă încarcă zi de zi cu energie și reprezintă o infinită sursă de inspirație pentru activitățile pe care le realizez reinventez permanent. Când pășesc în clasă și elevii mă întâmpină cu dragoste și curiozitate, îmi dau seama că nu există meserie mai frumoasă și mai plină de satisfacție decât cea de învățător.

Numele meu este Alis Bodea, am absolvit liceul Pedagogic „Jean Monnet” din Ploiești, specializarea învățător-educatoare, apoi „Facultatea de Administrație și Afaceri” din cadrul Universității București. Lucrez în domeniul educațional începand din anul 2009, având experiență atât în sistemul de stat, cât și în cel privat. Sunt o persoană punctuală, perseverentă, răbdătoare, încrezătoare, flexibilă și cu mintea deschisă, calități pe care încerc să le insuflu și elevilor mei.

.

Citate preferate:

Rădăcinile educației sunt amare, dar fructul este delicios.” – Aristotel

“Natura ne aseamană, educația ne deosebește.” – Confucius

“Învățământul ar trebui astfel conceput, încât ceea ce oferă să fie perceput ca un dar neprețuit, și nu ca o datorie apăsătoare”.

“Educația nu e cât de mult ai memorat sau cât știi. E capacitatea de a face diferența între ce știi și ce nu știi.” – Anatole France

“Choisissez un métier que vous aimez et vous n’aurez plus à travailler un seul jour de votre vie !” – Confucius


« Inapoi la profesori