Menu

Blog

Open Heart Community Fair, târgul-eveniment pentru toată familia

Ziua de 1 Aprilie vine anul acesta cu un târg-eveniment conceput ca o experiență completă și benefică pentru toată familia. Nu este nicio păcăleală, ba dimpotrivă. Conferințele de dezvoltare personală, soluțiile de terapii alternative și complementare, expozițiile de obiecte handmade și atelierele pentru copii conturează armonios o zi dedicată autenticității, bucuriei și frumuseții.

“Open Heart Community Fair” este organizat de Asociația “Inner Creation” și comunitatea “Din inimă, cu suflet”, un grup de oameni care iubesc frumosul și autenticul, dedicându-și timpul ajutând alți oameni să pășească pe drumul către ei înșiși.

Iată ce veți găsi la târgul organizat ca o întâlnire menită să formeze o comunitate bazată pe deschidere, colaborare și bucurie.

Conferințe de dezvoltare personală

Programul evenimentului cuprinde conferințe de dezvoltare personală pline de sens și cu aplicabilitate pentru viața de zi cu zi.

* Aplicarea conștientă a spiritualității în viața de zi cu zi – ora 13.00

Speaker: Anca Lavinia

* Human Design si Eneagrama: doua sisteme de autocunoastere si constientizare ce te aduc cu adevarat mai aproape de tine – ora 15.00

Speakeri: Razvan si Laura Filip

* Accesând armonia din interiorul meu- Terapia florala Bach si terapia Bowen – ora 17.00

Speaker: Elena Dina

* Abordări practice ale utilizării inteligenței emoționale in educarea copiilor si parentaj – ora 16.00

Speaker: Bogdan-Mihai Godja, consilier educațional Aletheea.

Mai multe detalii despre conferințe găsiți pe  http://ancalavinia.ro/.

Expo Hand Made cu artiști autohtoni

Tot la “Open Heart Community Fair” veți putea vedea și achiziționa produse minunate făcute cu pasiune și mâini și suflete dibace. Bijuterii și accesorii, produse Herbaris, Dream Catchers, Izel Art, cosmetic Bio, produse pe bază de sare și  fitoterapeutice Prima Materia, icoane pe sticlă și tablouri pe lemn, perna cervicală etc.

Mai multe detalii despre expoziții găsiți pe  http://ancalavinia.ro/.

Ateliere pentru copii și alte surprize

Mămicile care participă la eveniment pot participa liniștite la conferințe, întrucât cei mici se vor bucura de ateliere dedicate lor, așa cum este colțul special Solaris. Aici, copiii vor învăța să facă singurei bomboane vegane cu caju, stafide și făina din fructe de roșcove sau mingiuțe sănătoase din semințe și fructe uscate.

Diverta vă așteaptă cu o gamă de titluri interesante, pe teme de dezvoltare personală și spiritualitate pentru suflet și minte.

Vor fi și momente cu premii surpriză în cadrul celor două tombole organizate în timpul zilei, totul culminând cu un moment artistic în încheierea programului evenimentului (în jurul orei 18.30).

“Open Heart Community Fair” va avea loc pe data de 1 Aprilie 2017, între orele 11 și 19, la Școala Gimnazială Ferdinand I, Bd. Gării Obor nr. 16.

Biletul de intrare costa 20 lei, taxa fiind menită să susțină asociația organizatoare.

Copiii până în 12 ani beneficiază de gratuitate.

Detalii despre eveniment găsiți pe www.ancalavinia.ro.

Vă puteți înscrie pe adresa de email anka.lavinia@gmail.com.

open heart community fair

 

 

 

 

 

 


« Inapoi la blog